Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON!

CUM COMAND PRODUSE?

  1. Contactandu-ne direct

Tel: 0748853542

E-mail: contact@allvent.ro

  1. Comanda on-line

Cautati produsele dorite folosind motorul de cautare din partea de sus a site-ului sau accesand sectiunea “SHOP” sau “PRODUSE”. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “ADAUGA IN COS”. De pe pagina produsului puteti selecta cantitatea dorita. Puteti adauga in cos mai multe produse din categorii diferite. Dupa adaugarea produselor, accesati “COSUL MEU” (coltul din stanga sus al paginii) selectand obtiunea “VEZI COSUL”. Aici puteti sa revedeti lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea, sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Daca doriti sa finalizati comanda apasati “PLASEAZA COMANDA”.

  1. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola pentru a va loga si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, este necesar sa bifati casuta “Sunt de acord cu Termeni si Conditii” si sa apasati butonul „FINALIZARE COMANDA„. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.
  2. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati datele din formularul “Informatii facturare” (casutele marcate cu asterisc sunt obligatorii) bifand “Creeaza un cont nou” si introducand parola. Pentru persoane juridice se vor completa si casutele “Nume companie”si “CUI”. In sectiunea “Detalii livrare” se va specifica adresa de livrare, daca este diferita de adresa de facturare, precum si ora potrivita pentru livrare (dupa caz).

In sectiunea 4 va fi specificat modul in care se va face plata: numerar la livrare (Ramburs), ordin de plata (Transfer Bancar), sau numerar la ridicarea produselor de la punctul nostru de lucru (Numerar la depozit). Dupa ce ati citit si sunteti de acord cu termeni si conditii, bifati casuta “Am citit si accept termenii si conditiile”, apasati butonul „FINALIZARE COMANDA” si la scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

*Alta metoda de autentificare/inregistrare:

In coltul din dreapta sus, accesati “Contul Meu” si introduceti adresa de e-mail si parola Dvs. pentru autentificare/inregistrare.

 

CUM PLATESC?

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la un punct de lucru inregistrat. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Taxa fixa pentru transport este de 25 RON. Pentru comenzi ce depasesc suma de 500 RON livrarea este gratuita.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de ALLVENT ENGINEERING SRL-D, trimisa electronic Cumparatorului, dupa confirmarea comenzii.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul de mai jos:

 

Nume firma : ALLVENT ENGINEERING SRL-D

CIF : RO34199065

Nr. Reg. Com. : J23/776/06.03.2015

IBAN : RO66INGB0000999906337315

Banca: ING BANK NV