Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON!

Allvent Engineering este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul ventilatiei. Flexibilitatea, seriozitatea, promptitudinea si orientarea spre viitor reprezinta pilonii care stau la baza constituirii firmei.

Principala activitate a companiei consta in comercializarea echipamentului pentru sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura, iar obiectivul de baza este oferirea solutiilor integrate clientului.

Solutiile Allvent pentru sistemele de distributie a aerului, includ tubulatura PVC cu accesorii din plastic si tubulatura flexibila antibacteriana HDPE cu elementele corespunzatoare.


Sistem de distributie a aerului cu tubulatura PVC

Acest tip de sistem este format din tuburi rectangulare si circulare din PVC si fitting-uri din plastic de inalta calitate (conectori, teuri, adaptoare, reductii, flanse etc.). Producatorul urmareste imbunatatirea constanta a performantelor tehnice ale produselor, a design-ului acestora. Realizarea unor produse noi precum: coliere-conectoare, reductii circulare excentice, coturi la 45 de grade sau reductii universale, sporesc semnificativ flexibilitatea solutiilor tehnice.


Sistem de distributie a aerului cu tubulatura flexibila antibacteriana HDPE

Sistemul FLX-HDPE este constituit din tuburi de ventilatie, distribuitoare, conectoare, coturi si alte componente necesare pentru o instalare completa si conectarea la o unitate de ventilatie cu recuperare de caldura. Aceste componente sunt folosite atunci cand flexibilitatea si durabilitatea sunt importante.


Avantaje

Datorita dimensiunilor reduse si constructiei corespunzatoare, tuburile HDPE pot fi instalate in tavane, pereti si pardoseli, pot fi acoperite cu tencuiala umeda sau uscata. Utilizarea materialelor foarte durabile, rezistente la deteriorari mecanice, permite plasarea elementelor sub beton sau in tavan. Distribuitoarele nu ocupa mult spatiu, ceea ce înseamna ca nu sunt necesare elemente speciale de constructie pentru tavane si pardoseli. Stratul interior al tubulaturii antibacteriene HDPE are la baza oxidul de argint. Proprietatile antibacteriene, antifungice ale tubulaturii antibacteriene sunt confirmate prin certificate de atestare tehnica.

Design-ul compact al tubulaturii FLX-HDPE-OVAL permite montarea acestora in spatii mici – tavane, pereti si pardoseli.