Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON!

Livrarea comenzilor:  Vanzatorul se obliga sa expedieze Comanda catre Cumparator, in timpul declarat de catre societatea de curierat (24-72 ore), sau sa predea produsele comandate personal, de la un punct de lucru inregistrat. In cazul comenzilor ce contin produse voluminoase, Vanzatorul va opta pentru livrarea acestora, prin intemediul unei firme specializate in trasportul marfurilor paletizate.Timpul de livrare a comenzilor trimise paletizat, este de 2-3 zile lucratoare din momentul acceptariii comenzii. Taxa fixa pentru transport este de 25 RON. Pentru comenzi ce depasesc suma de 500 RON livrarea este gratuita.

 In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Cumparatorul va fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste Produse fiind de 10-21 zile lucratoare.  Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Transport-Ambalare: Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat  cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Politica de returnare: Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, completata de Legea nr. 51/2003, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. Pentru returnarea produsului Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de e-mail contact@allvent.ro. Doar cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii, Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul Cumparatorului. Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de Cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Cumparatorul poate returna un produs livrat gresit de catre Vanzator, fiind necesara notificarea in scris a acestui lucru de catre Cumparator, in termen de maxim 24 ore de la data primirii coletului, la adresa de e-mail contact@allvent.ro.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului la adresa de e-mail contact@allvent.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acetuia.

Cumparatorul se obliga sa returneze produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu se pot returna produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.