Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON!

Plenum plat 1x, racord valva dn100, plo-l-90-1-f Plenum plat 1x, racord valva dn100, plo-l-90-1-f

Plenum plat 1x, racord valva dn100, plo-l-90-1-f

Scrie un review

 • in stoc
  PLO-L-90-1-F
 • 157.14 lei TVA inclus
  +


 • Aveti intrebari ? Va stam la dispozitie
  (L-V: 09:00 - 17:00)

  contact@allvent.ro | (+40) 748 853 542 | Whatsapp

  Transport Gratuit

  Comandati de 500 Lei si aveti transport gratuit.

  Retur Simplu

  Puteti returna produsele simplu si rapid in 14 zile.

  Asistenta

  Va stam la dispozitie pentru orice intrebari.

 • Descriere

  Plenumul plat 1X este folosit la conectarea unui traseu de tubulatura antibacteriana cu diametrul de 90 mm la valva aspiratie/refulare cu diametrul de 100 mm.

  Plenumurile PLO-L sunt elemente pentru conectarea tubulaturii flexibile antibacteriene HDPE-A, formand impreuna cu acestea, precum si cu alte fitting-uri, sistemul de distributie a aerului. Datorita dimensiunilor reduse, acestea nu necesita mult spatiu sau instalatie speciala. Acest fapt permite sa fie salvat pe interior, mai mult spatiu util. Plenumurile plate PLO-L sunt realizate din otel galvanizat, la cerere fiind posibila producerea acestora din otel inoxidabil (inox). Este posibila comanda distribuitoarelor de tip PRI, care sunt izolate pe interior cu un strat tehnic de 9 mm. Toate cutiile sunt realizate cu ajutorul niturilor pop si silicon, pentru prevenirea scurgerilor de aer la imbinari. Fiecare racord al plenumului este dotat cu garnitura din cauciuc EPDM, ceea ce asigura ca imbinarea tubului HDPE-A cu racordul distribuitorului sa intruneasca clasa de etanseitate C (EN 12237).

  Nota: Plenumul este prevazut cu racord mama d1 si nu este dotat cu garnitura pe racordul respectiv (pentru a fi posibila conectarea valvei). La solicitare este posibila si dotarea acestuia cu racord tata d1, prevazut cu garnitura (pentru conectarea la tubulatura). Pentru aceasta, se elimina “F” de la codul produsului.

  Produs disponibil in baza de comanda