Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON!

1. Informatii

Site-ul web allvent.ro este proprietatea firmei  ALLVENT ENGINEERING SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul  J40/4105/2020,

CIF: RO34199065.

Adresa de contact: Bd. Ghencea, Nr. 126-132, Home and Design Mall, sector 6, Bucuresti

Tel: (+40) 748 853 542

E-mail: contact@allvent.ro

2. Definitii si Termeni

Cumparator: persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care plaseaza o Comanda. 

Vanzator: firma ALLVENT ENGINEERING SRL. 

Utilizator: orice persoana fizica / juridica care si-a creat un cont pe Site, acceptand clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii. 

Site: domeniul http://www.allvent.ro si subdomeniile acestuia. 

Bunuri si servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat. 

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. 

Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. 

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

3. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

  1. Comanda  (date de facturare si livrare)
  2. Specificatiile Cumparatorului (dupa caz)
  3. Termenii si Conditiile Generale de Vanzare (la solicitare)

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator.

4. Valabilitate

Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul emiterii facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat.

5. Dreptul de Proprietate Intelectuala si Industriala

  ALLVENT ENGINEERING SRL este unic proprietar al tuturor drepturilor referitoare la Site si la continutul acestuia. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice informatiile primite de la Vanzator.  Numele site-ului, logo-ul, precum si insemnele grafice, nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. Confidentialitate

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului, putand fi utilizate numai pentru executarea Contractului. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti, nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7. Facturare-Plata

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind, sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Modalitati de plata

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la un punct de lucru inregistrat. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea (plata ramburs). Taxa fixa pentru transport este de 25 RON. Pentru comenzi ce depasesc suma de 500 RON livrarea este gratuita.

ATENTIE: produsele voluminoase nu se pot livra prin curieri, deci implicit plata nu poate fi facuta prin ramburs, ci doar cu cardul sau prin transfer bancar.

Plata cu cardul online: Serviciul de plati online este complet securizat. Compania noastra colaboreaza cu procesatorul de plati NETOPIA. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei NETOPIA. Allvent.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. este o companie inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/12763/2020 si numar de identificare fiscala RO43131360. 

Transfer bancar: Plata prin transfer bancar (OP) se face in baza facturii proforme emise de ALLVENT ENGINEERING SRL, trimisa electronic Cumparatorului, dupa confirmarea comenzii.

Produsele vor fi expediate dupa primirea confirmarii platii in contul de mai jos:

 

Nume firma : ALLVENT ENGINEERING SRL

CIF : RO34199065

Nr. Reg. Com. : J40/4105/2020

IBAN : RO66INGB0000999906337315

Banca: ING BANK NV

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.allvent.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor.  In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

8. Riscuri si Responsabilitati

Livrarea comenzilor:  Vanzatorul se obliga sa expedieze Comanda catre Cumparator, in timpul declarat de catre societatea de curierat (24-72 ore), sau sa predea produsele comandate personal, de la un punct de lucru inregistrat. In cazul comenzilor ce contin produse voluminoase, Vanzatorul va opta pentru livrarea acestora, prin intemediul unei firme specializate in trasportul marfurilor paletizate.Timpul de livrare a comenzilor trimise paletizat, este de 2-3 zile lucratoare din momentul acceptariii comenzii.

 In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Cumparatorul va fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste Produse fiind de 10-21 zile lucratoare.  Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Transport-Ambalare: Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat  cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe intreg teritoriul Romaniei.

9. Politica de Returnare

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, completata de Legea nr. 51/2003, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. Pentru returnarea produsului Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de e-mail contact@allvent.ro. Doar cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii, Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul Cumparatorului. Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de Cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Cumparatorul poate returna un produs livrat gresit de catre Vanzator, fiind necesara notificarea in scris a acestui lucru de catre Cumparator, in termen de maxim 24 ore de la data primirii coletului, la adresa de e-mail contact@allvent.ro.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului la adresa de e-mail contact@allvent.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care pprodusul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acetuia.

Cumparatorul se obliga sa returneze produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu se pot returna produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

10. Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate la sediul sau punctul de lucru al Vanzatorului).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

11. Incalcare-Terminare

Daca vanzatorul nu executa obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri si un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 5 zile de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-ul Vanzatorului.

12. Forta Majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea în mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective se datoreaza unui eveniment de forta majora, asa cum este definit de lege.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. Legea Aplicabila - Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator se vor rezolva pe cale amiabila, sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Vanzatorului.

14. Prevederi Diverse

Daca una sau mai multe prevederi sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numitele prevederi nu vor fi aplicate si partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.